CoffeeClick makes it even more personal! 

Nieuws 22 januari 2021 Nick Murauer

CoffeeClick makes it even more personal! 

We zijn er al een tijdje mee bezig. De koffiebeleving voor onze klanten persoonlijk maken. Naar onze mening zeer belangrijk in een tijd waarin we meer op elkaar zijn aangewezen, maar ook verder uit elkaar zijn dan ooit. En wij kunnen ons voorstellen dat je dat misschien een beetje raar vindt. Want hoe maak je koffie nou persoonlijk? Een kop koffie is toch een kop koffie? Wij vinden van niet!


Het begint bij het moment. Want wanneer drink jij je koffie het liefste? Geniet jij het meest van de geur die je huis vult s’ochtends vroeg? Of misschien op de werkvloer, samen met collega’s bij de koffiemachine even de dag of het weekend doornemen. En er is natuurlijk dat moment om 3 uur… De meeste van ons kennen dat gevoel wel, je hebt net even dat extra zetje nodig om de werkdag door te komen. En wat is er dan meer welkom dan een heerlijk vers kopje koffie.


We hebben met een aantal aanpassingen al geprobeerd om de koffiebeleving van onze klanten te personaliseren. Zo is het mogelijk om samen met onze in-house barista’s de machine af te stellen naar de persoonlijke smaak van de klant. Verschillende variaties kunnen worden toegevoegd. Een volle, zachte koffie of een heerlijke, sterke dubbele espresso naar jouw eigen smaak. Het is allemaal mogelijk!


Maar we gaan een stapje verder deze keer. We zijn op zoek gegaan naar een manier om de koffiebeleving nog unieker en persoonlijker te maken. En die unieke manier, die hebben we gevonden


Vanaf heden is het mogelijk om jouw koffiemachine te laten wrappen. Ja je hoort het goed. De koffiemachine in jullie geheel eigen stijl! Houd je van glitters, dierenprint, felle kleuren of liever een houtmotief? We hebben het allemaal!


Zo kun je de professionele koffiemachine bij jou op kantoor of de vereniging helemaal aanpassen naar jullie eigen stijl of interieur. Hoe cool is dat! Zo kunnen jij en je collega’s, of de leden van jouw vereniging nog meer genieten van jullie heerlijke kopje koffie!


Benieuwd naar de vele mogelijkheden en stijlen? In de afbeelding vind je alvast een voorproefje maar voor meer info kan je vrijblijvend contact met ons opnemen.