De tijd voor heerlijke koffie bij verenigingen

Nieuws 2 december 2020 Nick Murauer

Waarom nu de juiste tijd is. 

Minister van Ark voor Medische Zorg en Sport benoemde het vorige week al even. Sporten is van levensbelang wanneer de Corona crisis over is. Waarom? Nederland heeft een unieke infrastructuur wat betreft sport. 

Wist je bijvoorbeeld dat in Europa gemiddeld 12% van de mensen lid is van een sportvereniging? Terwijl dit in Nederland gemiddeld 27% is! Om even wat vergelijkingsmateriaal te geven… We worden gevolgd door Duitsland & Denemarken met beide 23%, dat betekent dat Nederland de grootste is in Europa! Hoe cool is dat? 

Wat ook interessant is… Volgens de Eurobarometer zijn er in de meeste EU landen een aantal redenen om deel te nemen in een sport. En je raadt het misschien al. De voornaamste redenen zijn gezond blijven, conditie opbouwen en er goed uitzien. En ja… Het oog wil nou eenmaal ook wat 😉 Interessant is dat in Nederland plezier als één van de belangrijkste redenen wordt genoemd om te sporten. 

Even terug naar die infrastructuur waar we het over hadden. Een onderzoek naar het aantal sportaanbieders/verenigingen in Nederland heeft de grootte van deze infrastructuur bevestigd.

In 2019 waren er ruim 26.000 sportverenigingen in Nederland. 26.000! Met ruim één miljoen vrijwilligers en 75 sportbonden. En dat in ons kleine kikkerlandje… 

De Corona crisis heeft alleen wel wat roet in het eten gegooid wat betreft het verenigingsleven. De 1,5 meter afstand en de gesloten kantines maken het er nou niet echt gezelliger op.

Want sporten is natuurlijk leuk. Het houdt je gezond. En je werkt aan je conditie. Maar wat eigenlijk misschien nog wel belangrijker is voor leden van een verenigingen, is het hebben van plezier.

Samen nog even een heerlijke kop koffie drinken, of iets sterkers natuurlijk… Lachen, praten en misschien zelfs zingen. Wat missen we die gezelligheid toch!

Maar één ding is zeker. Wanneer de tijd eindelijk daar is. Dat kantines weer open mogen. De tap weer kan worden aangesloten. Het stof van de geluidsinstallatie kan worden geveegd. Dan gaat het los.

Dan zullen de sportvelden weer vol zijn en de kantines gevuld. Wij kunnen niet meer wachten!

Waarom is het juist nu tijd voor heerlijke koffie?

Onze boodschap aan verenigingen is simpel. Zorg dat je klaar bent voor dit moment. Poets de glazen en bar, sluit die tap aan en zorg voor een goed gevulde vriezer met bitterballen. En zeker niet onbelangrijk… Zorg ervoor dat jouw koffievoorziening goed geregeld is

Want het is en blijft de lievelingsdrank van menig Nederlander. Een heerlijk kopje koffie. In verschillende soorten en maten natuurlijk. Lungo, Espresso, Cappuccino, Latte, Koffie verkeerd, moeten we doorgaan?

En hoewel een ‘normaal’ kopje koffie nog steeds favoriet is, wordt de vraag naar deze speciale koffiedranken steeds groter! En als vereniging wil je de leden en bezoekers natuurlijk niet teleurstellen.

Dus waarvoor kies je dan? Een professionele machine die je de keuze biedt uit al deze dranken natuurlijk. Met vers gebrande bonen én een koelkast voor verse melk. Als dat toch gecombineerd kon worden in een concept met perfecte service en alle toebehoren in een overzichtelijke webshop… Dat zou mooi zijn….

Hét koffieconcept voor verenigingen!

We’ve got a surprise for you! Want dat is precies wat wij verenigingen aanbieden. Een glashelder concept waarbij verenigingen zonder investering worden voorzien van professionele apparatuur, vers gebrande bonen én die perfecte serviceverlening. Tegen één vaste prijs per kopje.

De vereniging bepaalt de verkoopprijs, dus reken die winst maar uit! Hoe interessant is dat? 

Wordt het dan nog mooier vanaf hier? Jazeker! Want naast dat leden, bezoekers, vrijwilligers en werknemers kunnen genieten van heerlijke koffie bij jullie op de vereniging, is er meer. CoffeeClick wordt namelijk de nieuwste sponsor van jullie club!

Hoe ziet dat eruit? Er zijn vele opties mogelijk. Zo hebben voorgaande verenigingen gekozen voor o.a shirt-, bord-, bal-, toernooi- en zelfs kleding als sponsoring! Bespreek de vele mogelijkheden met een van onze adviseurs hier. 

Check voor meer voordelen en info over onze koffie bij jou op de vereniging deze link.