Laat ons je voorstellen aan…

Blog, Nieuws 14 april 2021 Nick Murauer

Onze eigen Dr. Coffee:

We willen je graag voorstellen aan onze Danny. Bij ons beter bekend als Dr. Coffee. Met al je vragen omtrent koffie ben je bij hem aan het juiste adres. Voordat hij zich voegde bij de CoffeeClick club 5 jaar geleden, was hij al 16 jaar werkzaam in de koffiebranche bij o.a. Nestlé. Met zijn studie Commerciële economie heeft hij de basis gelegd voor zijn carrière in de koffiebranche.

Wat hij precies doet binnen CoffeeClick?

In zijn eigen woorden: “Ik houd me hoofdzakelijk bezig met het werven van nieuwe klanten. Als teamleider coach ik ons salesteam. Met twee paar ogen en oren komen we samen tot de beste oplossing voor bedrijven, instellingen en verenigingen. Dankzij deze adviezen mogen wij gelukkig wekelijks nieuwe klanten begroeten. Daarnaast beheer ik ook een aantal bestaande klanten.” Een echte specialist dus die Danny.

Wat maakt het werken bij CoffeeClick dan zo bijzonder vroegen wij hem. Volgens Danny zijn meerdere factoren hierin van belang. Allereerst is er natuurlijk de manier van aanbieden die ervoor zorgt dat hij energie krijgt van hetgeen dat hij doet. Zelf zegt hij: “Onze manier van aanbieden verschilt in alle opzichten van andere aanbieders in de branche. Het geeft veel energie en voldoening als een prospect aangeeft de toegevoegde waarde van onze werkwijze in te zien en zaken met je gaat doen. Enerzijds begroet je dan natuurlijk een nieuwe klant, maar tegelijkertijd bevestigt dit ook dat wij met ons concept in staat zijn van iedere andere aanbieder te winnen.”

Die andere factor? Het gezellige, maar hardwerkende team natuurlijk. Op de werkvloer genieten zij van een informele werksfeer. Pakken hebben plaats gemaakt voor casual nette kleding. En naast het harde werk is er ook tijd voor ontspanning. In de gameroom wordt er regelmatig genoten van welverdiende ontspanning met een potje pool, darts of een digitaal ritje in onze eigen Red Bull playseat!

Om jullie een zo duidelijk mogelijk beeld te kunnen geven van Danny’s functie binnen CoffeeClick hebben wij hem nog een aantal vragen gesteld.

Welk onderdeel van je werk vind je heel tof en welk onderdeel wat minder?
Ik heb een interesse ontwikkeld voor grote aanbestedingen bij de overheid en mij deze discipline eigen gemaakt. In 2019 wonnen we met CoffeeClick de eerste en dat smaakte naar meer. Het kost veel tijd, energie en geduld, maar de winst maakt alles goed. Tegelijkertijd hoort een keer verliezen er ook bij; dat onderdeel van het vak vind ik dus minder tof en dan ben ik heel eventjes niet te genieten..

Op welk bereikt resultaat ben je trots?
Vorig jaar heeft CoffeeClick mij gevraagd om als teamleider een nieuw salesteam te begeleiden. Na drie maanden kon het plan door Covid-19 de prullenbak in en moesten we omschakelen, hergroeperen en doorpakken. Uiteindelijk zijn we in staat gebleken om een prima resultaat neer te zetten, mede dankzij de bedrijven, instellingen en verenigingen die in 2020 klant werden, waaronder opnieuw een gewonnen aanbesteding. Om in zo’n jaar te starten in een nieuwe rol en deze prestatie te leveren met ons team maakt mij trots en geeft veel vertrouwen voor 2021.

Waarin vind jij ontspanning?
Over het algemeen vind ik mijn werk zo leuk dat dit als ontspanning voelt. Gezonde spanning over de realisatie van je doelstellingen of het afronden van een stevige onderhandeling hoort bij de job. En als die spanning wat te veel wordt, gooi ik even een pijltje op het dartbord of speel een potje poolbiljart in onze game room. Want bij inspanning hoort ook een beetje ontspanning. Ook sla ik de vrijdagmiddagborrel zelden over…

 

Heb jij een vraag aan onze Dr. Coffee? Of ben je benieuwd wat CoffeeClick voor jouw bedrijf of vereniging kan betekenen? Vind Danny op onze team pagina en neem persoonlijk contact met hem op voor het beste advies!