Royal Esta Tea renewed!

Blog 3 augustus 2020 Nick Murauer

De lekkerste theesoorten voor op het werk!

Na verloop van tijd is het belangrijk om bestaande producten te vernieuwen en dit keer was onze eigen theelijn Royal Esta Tea aan de beurt. We hebben een pure Fairtrade thee geproduceerd met natuurlijke aroma’s en ingrediënten. De zes melanges zijn hetzelfde gebleven, maar de smaken zijn enorm verbeterd. De geur, kleur en smaak van de nieuwe thee zijn natuurlijk en verfijnd. 

Heerlijke thee verdient een passend jasje. 

Als de thee zelf vernieuwd is, kan de verpakking natuurlijk niet achterblijven. Er is dan ook veel nagedacht over de materialen, kleuren en vormgeving. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om de theezakjes te verpakken in heatseal enveloppen om de maximale versheid en smaak te behouden. Verder zijn we druk bezig geweest om het voor de theedrinker zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom zijn de thee enveloppen verpakt in unieke display doosjes, die ook te gebruiken zijn als handige dispensers. De theedoosjes zijn als dispenser simpel te gebruiken in de op maat gemaakte theedoos, maar door het handige display doosje kan de thee ook simpelweg op iedere tafel staan.

Onze vertrouwde smaken: 

English Blend, een 100% zwarte thee, samengesteld uit de beste zwarte theesoorten. Het is een prachtige melange van krachtige, kruidige en moutsmaken.

Earl Grey, een klassieke thee met een lichte en verfrissende smaak. Bergamot een rijke, bloemige smaak in combinatie met een heerlijke vleugje citrus.

Green Tea Lemon, een verfrissende groene thee met een fruitig karakter van citroen. 100% natuurlijk met een karakteristieke lichte kleur. 

Forest Fruit, een heerlijke thee vol rode bosvruchten. De vruchten zijn op subtiele wijze gemixt en geven deze thee een zoete smaak.

Green Tea, naast lekker en verfrissend, ook erg gezond. De groene theebladeren zitten vol vitamines en antioxidanten die je lichaam een boost geven.

Rooibos, een kruidige en gezonde thee afkomstig uit Zuid-Afrika. Deze thee heeft een aangenaam aroma, is nooit bitter en zit vol vitaminen en mineralen!

Benieuwd naar al onze theesoorten? Check dan deze pagina!