CoffeeClick theesoorten

Onze theesoorten

Naast koffie is thee één van de meest geliefde dranken in Nederland. Daarom is het theeassortiment van CoffeeClick met zorg geselecteerd. Om perfecte kwaliteit te garanderen bezoeken wij onder andere de theeplantages in Sri Lanka om de producten te proeven. CoffeeClick biedt 3 gradaties thee, onze eigen premium Royal Esta Tea, een organische Bradleys theelijn en de superior Senza tea.

Superior Senza Tea

Onze superior SenzaTea theelijn bestaat uit de beste losse theeblaadjes geselecteerd door de thee sommelier. Om de smaak perfect tot zijn recht te laten komen wordt de thee niet fijngemalen, maar los geserveerd. Met onze Senza Tea lijn wordt theedrinken een echte smaakbeleving.

thee senza

Organic tea

Bradleys biedt de theedrinker 100% biologisch én fairtrade thee van hoge kwaliteit. Door het uitgebreide assortiment is het zeker dat jouw favoriete smaak er wel tussen zit. Zijn er nieuwe trends in de markt? Bradleys ontwikkelt haar smaken het hele jaar door zodat jij altijd de meest moderne smaken kan bestellen. Geniet van een rijke smaakbeleving met deze kwalitatieve thee blends.

Premium tea

Onze eigen Royal Esta theelijn is de premium theelijn binnen CoffeeClick. Een milieuvriendelijke fairtrade thee die exclusief te drinken is door onze klanten. Binnen een handomdraai geniet je van heerlijke fruitsmaken zoals citroen of bosvruchten. Liever een kopje zwarte thee? Dan is onze Earl Grey echt iets voor jou. Deze heeft een klassieke bergamot smaak met een vleugje citrus.

Liefhebber van koffie én thee?

Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen