Theesoorten

Onze theesoorten

Naast koffie is thee één van de meest geliefde dranken in Nederland. Daarom is het theeassortiment van CoffeeClick met zorg geselecteerd. Om perfecte kwaliteit te garanderen bezoeken wij onder andere de theeplantages in Sri Lanka om de producten te proeven. CoffeeClick biedt 2 gradaties thee, de superior Senza Tea en een organische Bradley’s theelijn.

Superior Senza Tea

Onze superior Senza Tea theelijn bestaat uit de beste losse theeblaadjes geselecteerd door de thee sommelier. Om de smaak perfect tot zijn recht te laten komen wordt de thee niet fijngemalen, maar los geserveerd. Met onze Senza Tea lijn wordt theedrinken een echte smaakbeleving.

Sensa tea van CoffeeClick

Organic Tea

I'ts all in the Click

Bradley’s biedt de theedrinker 100% biologisch én fairtrade thee van hoge kwaliteit. Door het uitgebreide assortiment is het zeker dat jouw favoriete smaak er wel tussen zit. Zijn er nieuwe trends in de markt? Bradleys ontwikkelt haar smaken het hele jaar door zodat jij altijd de meest moderne smaken kan bestellen. Geniet van een rijke smaakbeleving met deze kwalitatieve thee blends.

Bradley's Tea

Liefhebber van koffie én thee?

Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag over de mogelijkheden.