De lekkerste theesoorten

Ontdek hieronder de 3 gradaties
thee van CoffeeClick

De lekkerste theesoorten van CoffeeClick

Thee komt van oorsprong uit China, duizenden jaren geleden werd daar al thee gedronken. In eerste instantie is thee per ongeluk ontdekt, maar gelukkig vervolgens uitgebreid onderzocht door de Chinese bevolking. Thee wordt gemaakt van de gedroogde bladeren van de theeplant Camellia Sinensis. Alle theeproducten die niet van deze plant afkomstig zijn, zijn geen echte thee maar kruidenthee. Denk hierbij aan bijvoorbeeld rooibos, gember of verse muntthee.

Bij CoffeeClick zijn er 3 gradaties thee, namelijk Classic Tea, Premium Tea en Superior Tea. De gradaties duiden het verschil aan tussen Fair-trade thee, biologische thee en verse losse thee aan.

De onbetwiste winnaar in kwaliteit

Wij vertegenwoordigen de absolute top in fabrikanten van koffie- en theemachines. Ons 'All- in koffieconcept' bestaat naast hoogwaardige koffiemachines uit een professionele serviceafdeling in eigen beheer, ons team specialistische Barista’s voor het smaakmanagement en een complete webshop voor alle benodigde supplies.

Naast het feit dat onze koffiemachines telkens weer de allerlekkerste kopjes koffie zetten, zijn de machines ook nog eens opgebouwd uit de meest hoogwaardige onderdelen die toegepast worden met focus op duurzaamheid en kwaliteit!