Wie de beste wil zijn, moet blijven verbeteren! 

Nieuws 29 januari 2021 Nick Murauer

Wie de beste wil zijn, moet blijven verbeteren! 

En dat doen we dan ook… Wanneer we kijken naar een van onze meest gekozen machines is dat toch de Etna Dorado Touch. En dat is niet verrassend. Voor bedrijven die momenteel een koffiemachine zoeken, offertes opvragen en vergelijken zijn naar de ideale koffiemachine op zoek. En dan is de ETNA Dorado Milkbase de perfecte match. Een strak vormgegeven machine die koffieliefhebbers de keuze biedt uit een ruime variatie warme dranken. Zo drink je met één druk op de knop een heerlijk vers gezette, romige bonenkoffie of krachtige espresso. En in combinatie met de melktopping breid je het assortiment nog eens uit met bijvoorbeeld een cappuccino of latte macchiato. Hoe lekker is dat? 

Nog niet overtuigd van deze machine? We geven nog niet op… Want het wordt beter. Kan dat dan? Jazeker. Wat is lekkerder dan melktopping? Verse melk natuurlijk! Want alleen met verse melk krijg je die volle, romige melklaag op je cappuccino zoals je thuis en in restaurants gewend bent. 

Dat is precies de combinatie die we nu kunnen bieden. Vanaf heden kunnen wij onze klanten met een Dorado Touch, de Etna Dorado MilkBase aanbieden. De Etna MilkBase is een compleet nieuw melksysteem dat gemakkelijk te koppelen is aan de Etna Dorado Touch koffiemachine. In een handomdraai creëer je heerlijke warme dranken bereid met verse melk. Zeg die barista maar gedag!

Hoe werkt het precies?

Het MilkBase melksysteem zorgt ervoor dat iedere cappuccino of latte macchiato van dezelfde hoge kwaliteit is. Hoe? Het unieke systeem van de MilkBase zorgt ervoor dat de temperatuur van de melk die gebruikt wordt geen invloed heeft op het eindproduct. Je zult altijd genieten van een heerlijk melkschuim van exact de juiste dikte.

En het wordt nog beter!

Is de melk op of heb je de machine net gereinigd en wil je toch een cappuccino? Dan hebben we daar een oplossing voor. De machine kan op dat moment probleemloos overschakelen naar de melktopping.  Hoe uniek is dat? 

Klinkt het te mooi om waar te zijn? En wil je eerst zien, dan geloven?
Kom dan bij ons langs en proef het zelf. Geniet van een heerlijk romige cappuccino in onze volledig nieuw ingerichte showroom. 

Maak een proef afspraak