Schüco

Schüco

Voordat we met CoffeeClick zijn gaan samenwerken dronken we vriesdroog koffie. Dat is die koffie die je eigenlijk niet wil tegenkomen. Onze machine had dan ook vaak storing en was het lastig qua onderhoud. Toen wij besloten te verhuizen wisten wij direct dat we ook op zoek gingen naar een nieuwe koffiemachine voor ons bedrijf. Tijdens onze zoektocht naar een duurzame koffieleverancier met vers gebrande koffie kwamen wij CoffeeClick tegen. Zij hebben ons prima geholpen en onze koffievoorziening is in alle opzichten verbeterd!

Waarom wij voor
voor Coffeeclick kiezen

It's all in the Click

Wij waren op zoek naar lekkere koffie en dat hebben we bij CoffeeClick gevonden. De machine staat afgesteld naar onze wensen en daarom smaakt de koffie ook zoals wij dat graag willen. Daarnaast waren wij midden in een verhuizing. Dit brengt nogal wat kosten met zich mee. Door het concept van CoffeeClick hebben wij niet direct hoeven investeren in koffiemachines maar betalen wij één prijs per kopje. Daarnaast zijn wij binnen ons bedrijf bezig met verduurzaming. De koffiebonen van CoffeeClick zijn duurzaam verbouwd en bieden zij een goed duurzaamheidsplan.

CoffeeClick Authentic

Wat vind je van de...

service van CoffeeClick

We hebben bijna nog geen storingen gehad, maar de keren dat er een storing was was CoffeeClick goed bereikbaar. Het probleem werd dan ook direct opgelost. Daarnaast is de webshop ideaal! De website is goed toegankelijk en wordt de koffie snel geleverd.De smaak van de koffie is uitstekend, en het gemak waarmee we de verschillende soorten koffie zetten ook! Het was met de machine wel even wennen met de sensoren waar het kopje moet staan, maar uiteindelijk werkt dit perfect, wij verspillen nu geen koffie meer! Wat wij nog wel zoeken zijn meer verschillende smaken thee en daar zijn we nu mee aan het testen.

Smaak en kwaliteit

De smaak van de koffie is uitstekend, en het gemak waarmee we de verschillende soorten koffie zetten ook! Het was met de koffiemachine wel even wennen met de sensoren waar het kopje moet staan, maar uiteindelijk werkt dit perfect, wij verspillen nu geen koffie meer! Wat wij nog wel zoeken zijn meer verschillende smaken thee en daar zijn we nu mee aan het testen.

Kom proeven in de showroom

Hoe zou je de samenwerking beschrijven

CoffeeClick is een betrouwbare leverancier van koffiemachines en thee. Zij zorgen er voor dat wij iedere dag kunnen genieten van een heerlijk vers kopje koffie of thee. Een prima samenwerking dus! Om deze redenen zou ik CoffeeClick ook aanbevelen aan derden. CoffeeClick is een partij met goede service en door de vaste prijs per kopje weet je precies waar je aan toe bent.