Koffie zonder investering!

Koffie zonder investering

Ja dat lees je goed, koffie zonder investering! Bij CoffeeClick hoef je niet te investeren in een professionele koffiemachine! Geen extra kosten voor koffiebonen en geen kosten voor smaakafstellingen of onderhoud. Simpelweg één vaste prijs per kopje. It’s all in the Click!

CoffeeClick Authentic

It's all in the Click

Het all-In koffieconcept van CoffeeClick komt oorspronkelijk uit de kopieer-en print industrie. Hier wordt al sinds jaar en dag betaalt per printje. Het is dan ook niet toevallig dat de grondleggers van CB Groep ook de bedenkers zijn van het CoffeeClick concept! Wij onderscheiden ons in de markt door alles in-house te faciliteren. Marketing, Sales, Service en Finance, allemaal onder een dak. Alles om er voor te zorgen dat de klant zo goed mogelijk wordt geholpen. En door middel van een eigen financieringsmechanisme maken wij het mogelijk voor onze klanten om te genieten van heerlijke verse bonenkoffie, zonder investering!

CoffeeClick Authentic

Koffie op de sportvereniging

Koffie als verdienmodel. Het is mogelijk met het unieke all-in koffieconcept van CoffeeClick! Heerlijke verse bonenkoffie voor alle leden en supporters tegen één vaste prijs per kopje. Zonder hier als vereniging in te hoeven investeren. Samen met jou wordt de koffiemachine naar wens afgesteld. zodat jullie maximaal kunnen genieten van de heerlijke koffie!

Koffie op de zaak

Wij weten als geen ander dat geen enkel bedrijf zonder koffie kan! Koffie is voor velen dé brandstof gedurende de werkdag, voor anderen het welverdiende geniet moment. Daarom leveren wij heerlijke koffie van hoge kwaliteit. Elk kopje koffie moet perfect zijn. Iedere werknemer moet keer op keer kunnen genieten van zijn of haar favoriete espresso, romige cappuccino of perfecte kopje koffie. Wij bieden kwaliteit koffie zonder investering!

De financiën

Bij het aanschaffen van een professionele koffiemachine denk je al snel aan een investering van enkele duizenden euro’s. Geld dat je goed voor andere dingen kunt gebruiken. Wij spelen hierop in en nemen deze investering voor onze rekening. Door middel van een eigen financieringsmechanisme betaal je enkel en alleen één vaste prijs per kopje. Simpel en overzichtelijk.

Section Image

Onze professionele koffiemachines

CoffeeClick biedt een ruim assortiment professionele koffiemachines. Door uitsluitend gebruik te maken van koffiemachines van de hoogste kwaliteit kun jij elke dag weer genieten van heerlijke koffie, zonder gedoe. Zonder investering en geselecteerd aan de hand van de persoonlijke wensen.

Onze koffieamachcines op het werk

De serviceverlening

It's all in the click

Tevreden klanten gaan hand in hand met goede service. Om de klant maximaal te ontzorgen en te laten genieten van onze heerlijke koffie zorgen wij dat onze serviceverlening van topkwaliteit is. Wij streven naar een korte service responstijd, hebben veel persoonlijk contact en doen aan proactief beheer. Onze technici zijn daarnaast opgeleid tot barista. Om de smaak en kwaliteit te kunnen garanderen komen zij regelmatig langs om de koffiemachine perfect af te stellen.  

CoffeeClick Authentic