Achtergrond afbeelding CoffeeClick

Koffie zonder investering!

Koffie zonder investering op de zaak of de vereniging!

Ja dat lees je goed, koffie zonder investering! Bij CoffeeClick hoef je niet te investeren in een kostbare professionele koffiemachine! Geen extra kosten voor bonen en geen kosten wanneer een service medewerker bij jullie langs komt. Simpelweg één vaste prijs per kopje. It’s all in the Click!

...Koffie op de vereniging!

Koffie als verdienmodel. Het is mogelijk met het unieke all-in koffieconcept van CoffeeClick! Heerlijke verse bonenkoffie voor alle leden en supporters tegen een vaste prijs per kopje. Zonder hier als vereniging in te hoeven investeren. Samen met jou wordt de koffiemachine afgesteld naar wens, zodat jullie maximaal kunnen genieten van de heerlijke koffie!

Coffeeclick op de sportclub

...Koffie op de zaak!

Wij weten als geen ander dat geen enkel bedrijf zonder koffie kan! Koffie is voor velen dé brandstof gedurende de werkdag, voor anderen het welverdiende geniet moment. Daarom leveren wij heerlijke koffie van hoge kwaliteit. Elk kopje koffie moet perfect zijn. Iedere werknemer moet keer op keer kunnen genieten van zijn heerlijke espresso, romige cappuccino of perfecte normale koffie. Wij bieden kwaliteit koffie zonder investering!

Koffiemachine bij jou op het werk

CoffeeClick Authentic!

Het All-In concept van CoffeeClick komt oorspronkelijk uit de kopieer-en print industrie. Hier wordt al sinds jaar en dag betaalt per kopie. Het is dan ook niet geheel toevallig dat de grondleggers van CB Groep ook de bedenkers zijn van het CoffeeClick concept! Wij onderscheiden ons in de markt door alles in-house te faciliteren. Marketing, Sales, Service en Finance, allemaal onder een dak. Alles om er voor te zorgen dat de klant zo goed mogelijk wordt geholpen. En doormiddel van een eigen financieringsmechanisme maken wij het mogelijk voor onze klanten om te genieten van heerlijke verse bonenkoffie, zonder investering!

...De Serviceverlening

Tevreden klanten gaan hand in hand met goede service. Om de klant maximaal te ontzorgen en te laten genieten van de smaak van onze heerlijke koffie zorgen wij dat al onze service van topkwaliteit is. Wij streven naar een korte service responstijd, hebben veel persoonlijk contact en doen aan proactief beheer. Onze technici zijn eveneens opgeleid tot barista. Om de smaak en kwaliteit te kunnen garanderen komen zij regelmatig langs op locatie voor een controle.  

Servicemonteur van CoffeeClick bij u op het kantoor

...De Financiën

Bij het aanschaffen van een professionele koffiemachine denk je al snel aan een investering van enkele duizenden euro’s. Geld dat je goed voor andere dingen kunt gebruiken. Deze zorg nemen wij graag bij je weg. Door middel van een eigen financieringsmechanisme betalen onze klanten enkel en alleen één vaste prijs per kopje. Simpel en overzichtelijk. 

Drink koffie zonder investering!

Onze professionele koffiemachines!

Een ruim assortiment professionele koffiemachines. Door uitsluitend gebruik te maken van koffiemachines van de hoogste kwaliteit kun jij als klant elke dag weer genieten van heerlijke koffie. Zonder te investeren en geselecteerd aan de hand van de persoonlijke wensen.

Professionele Koffiemachine zonder investering

Klaar voor koffie zonder investering?

Kom bij ons langs!