Wesseling Logistics

Wesseling Logistics

Wesseling is een professioneel familiebedrijf dat al 115 jaar bestaat. Zij zijn dagelijks bezig met het vervoeren van goederen over de gehele Benelux en dat doen ze inmiddels met ruim 170 medewerkers en 80 wagens. De loyale en betrokken medewerkers maken echt het verschil in de dienstverlening die zij bieden.

De dag beginnen
met goede koffie

It's all in the Click

Zéér belangrijk, aldus directeur en eigenaar Marcel Wesseling. In het gesprek kwam er één duidelijke behoefte naar voren. De koffie in zijn bedrijf moet altijd goed zijn. En met goede koffie bedoelt hij vooral de smaak van de koffie. Alhoewel smaak voor iedereen anders is, moet koffie constant van een goede kwaliteit zijn. “Ik kan mij ook niet herinneren waarin we voor een lange tijd geen monteur van CoffeeClick hebben gezien om de machines preventief voor ons te verzorgen. Hierdoor staan de koffiemachines op kantoor en in de werkplaats er nog perfect bij, zoals bij de oplevering. In het begin had ik meerdere vragen over het koffieconcept en de prijs die op voorhand zo duidelijk werd gegeven. Na meerdere prettige gesprekken hebben wij de knoop doorgehakt en mocht CoffeeClick laten zien waarom zij de juiste leverancier voor ons zijn. Nu ik terugkijk op de afgelopen jaren, kan ik concluderen dat wij als bedrijf erg blij zijn dat we voor CoffeeClick hebben gekozen.”

CoffeeClick Authentic

Onze ervaring met CoffeeClick

Problemen die we voorheen hadden zijn weg

We hadden 3 belangrijke redenen waarom we graag van koffieleverancier wilden wisselen. Wij merkten dat we bij onze oude voorziening veel storingen ervaarden. Ook ging de kwaliteit van de kopjes koffie hard achteruit en werd het gemak voor onze werknemers steeds minder. Via een kennis én de goede verhalen over het bedrijf zijn we met CoffeeClick in gesprek gegaan. We waren hierom erg benieuwd naar de dienstverlening van CoffeeClick. Zij hebben zichzelf in de tussentijd hierin meer dan bewezen!”

Een goede smaak en serviceverlening

“Hoe ik CoffeeClick ervaar? Daarover kan ik kort zijn. De smaak van de koffie blijft erg goed en door de professionele serviceverlening die ze bieden, ervaren wij niets meer dan gemak. Sinds CoffeeClick de nieuwe koffiemachines in bedrijf hebben genomen, hebben we nooit problemen gekregen en ontvangen we zelfs complimenten over de koffie. De samenwerking met CoffeeClick is uitstekend, alles is goed geregeld en het verloopt geruisloos. En als het niet geruisloos gaat dan kan je gewoon bellen en staan ze bij ons binnen 4 uur voor de deur.”

ZOU JE COFFEECLICK AANRADEN?

Ik zou CoffeeClick zonder twijfels aanraden aan anderen. De prijs/kwaliteit verhouding is goed, wij ervaren weinig tot geen problemen met de koffiemachines en de smaak van de koffie is altijd lekker.