H20 horeca header

Koffie in de horeca

Ons unieke koffieconcept
nu ook in de horeca!

Ons vernieuwende all-in koffieconcept is al jaren een succesvolle formule binnen kantoren en verenigingen. Vanaf nu is CoffeeClick óók actief in de horeca!
Heerlijke verse bonenkoffie tegen één vaste all-in prijs per kopje. Inclusief professionele apparatuur, wekelijks vers gebrande koffiebonen en perfecte serviceverlening.
Bepaal zelf de verkoopprijs per koffiedrank en bereken de winst gemakkelijk “op de achterkant van een bierviltje”.
Nog nooit berekende jij als horecaondernemer zó gemakkelijk de marge! 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden


Heerlijke koffie binnen handbereik!

Ons unieke “All-In The Click” koffieconcept is dé uitgelezen mogelijkheid voor jouw horecaonderneming om heerlijke verse bonenkoffie te schenken met professionele koffiemachines. Zonder investering! Tegen één vaste all-in prijs per kopje wordt jouw bedrijf voorzien van professionele apparatuur, vers gebrande koffiebonen en onze perfecte serviceverlening!

De serviceverlening is een van de belangrijkste onderdelen van ons concept. Voor horecaondernemers is het belangrijk dat er bij een storing of andere vragen snel service wordt verleend. Om te kunnen garanderen dat jij jouw gasten altijd kan voorzien van heerlijke verse bonenkoffie, staan onze servicemonteurs iedere dag voor je klaar.

De voordelen voor jou
als horecaondernemer

Onze professionele koffiemachines leveren telkens weer dezelfde topkwaliteit verse bonenkoffie. In tegenstelling tot een pistonmachine, waarbij een barista de smaak en kwaliteit van de koffie bepaalt, is dit bij een volautomaat constant en altijd perfect.

Ons koffieconcept is geschikt voor diverse typen horeca. Denk hierbij aan (sport)verenigingen, zorginstellingen of jouw favoriete lunchroom. CoffeeClick zorgt voor transparantie in de kostprijs per kopje, perfecte serviceverlening en wekelijks vers gebrande arabica koffiebonen. Alles volgens hetzelfde “All-In the Click” principe. Informeer bij een van onze adviseurs naar de vele mogelijkheden!

Koffie in de horeca

Luxe thee in de horeca

Naast koffie is ook thee een geliefde drank in de horeca. Echter wordt de theedrinker vaak vergeten als het om kwaliteit gaat. Een gemiste kans vinden wij. Samen met SenzaTea bieden wij uitzonderlijke losse theesoorten voor de perfecte theebeleving. De losse thee is eenvoudig in gebruik en super duurzaam!

thee senza

Interesse in het koffieconcept?

Je bent van harte welkom bij CoffeeClick om de wereld van koffie te ontdekken.
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Maak een vrijblijvende afspraak