Koffie in de horeca

Koffie in de horeca

Waarom is koffie zo belangrijk in de horeca?

Elk kopje koffie vertelt een verhaal. Het is de afsluiter van een diner, een middel voor zakelijke gesprekken of gewoon een excuus om langer te blijven en te genieten van de sfeer. Een kwalitatief goed kopje koffie kan de hele ervaring van een gast veranderen. Het is niet alleen een drankje, maar een moment van rust, een moment van genieten. Een moment dat ze bij jouw horecazaak beleven.

In de horeca zijn smaak, presentatie en consistentie van belang. Een barista weet dat de perfecte espresso draait om de juiste boon, de juiste maling en de juiste zetmethode. Bij CoffeeClick begrijpen we dit en daarom zorgen we ervoor dat onze machines altijd het beste resultaat leveren.

Section Image

Deze bedrijven kozen al voor CoffeeClick

Koffiepartner
in de horeca

It’s all in the Click...

Bij CoffeeClick geloven we in het creëren van langdurige relaties met onze partners in de horeca. We staan aan jouw zijde, voor elke gast, op elke dag, en met elk kopje koffie.

Benieuwd naar een koffiepartner die meebeweegt met de seizoenen van de horeca? Kies voor CoffeeClick en ervaar het verschil. Maak nu een vrijblijvend een afspraak!

Maak een proefafspraak

CoffeeClick Authentic

Wat ons concept voor de horeca zo aantrekkelijk maakt

PERFECTE SERVICEVERLENING EN TOTALE ONTZORGING

De professionele serviceverlening is bij CoffeeClick een prioriteit, om de klanten maximaal te ontzorgen en te kunnen laten genieten van de heerlijke koffie. Wij ontzorgen volledig. Van service en onderhoud tot de levering van voorraad. Alle aspecten van een professionele koffievoorziening zijn inbegrepen in vaste prijs per kopje. Of je nu een klein café hebt of een groot restaurant, wij zorgen ervoor dat je nooit zonder koffie zit. Onze service gaat verder dan alleen het leveren van koffie.

GEBRUIKSVRIENDELIJKE KOFFIEAUTOMATEN

Op zoek naar koffieautomaten voor het werk? Onze machines zijn uitermate geschikt voor jouw sector. Ons unieke all-in koffieconcept zorgt ervoor dat we continu kunnen uitbreiden zonder dat er een investering nodig is. Naast de schaalbaarheid van het concept, zijn de automaten heel gemakkelijk te bedienen middels moderne displays. Jouw favoriete koffiedrank staat met een druk op de knop voor je klaar!

Doe de keuzehulp!

EEN VASTE PRIJS PER KOPJE

Hoeveel betaal jij voor je kopje koffie? Op die vraag kan niemand ons concreet antwoord geven. Logisch! Bedrijven ontvangen meerdere facturen van diverse leveranciers voor apparatuur, service en toebehoren. Hierdoor is het vaak onoverzichtelijk wat er wordt betaald voor een kopje verse bonenkoffie. Niet bij CoffeeClick. Onze klanten weten op de tiende van een cent waar zij aan toe zijn.