Koffie in de zorg

Het belang van koffie in de zorg

In de zorg is elke handeling, elk detail en elk moment cruciaal. Niet alleen voor de directe gezondheidszorg, maar ook voor het welzijn en comfort van patiënten en medewerkers. Hier speelt koffie een belangrijke, vaak onderschatte, rol. Of het nu gaat om een ziekenhuis, verzorgingshuis of een andere zorginstelling, kwaliteit en efficiëntie zijn van het grootste belang. Dat geldt ook voor de koffie die je serveert aan patiënten, bezoekers en medewerkers.

Deze zorginstellingen kiezen voor CoffeeClick

Het belang van goede koffie in de zorg

Troost en comfort: Voor veel patiënten en hun families biedt een kopje koffie troost in stressvolle tijden. Het is een moment van normaliteit en comfort in anders vaak onzekere situaties.

Energie en alertheid: Voor zorgpersoneel die vaak lange en onregelmatige diensten draaien, is koffie essentieel om alert en energiek te blijven.

Sociale interactie: De koffiehoek is een plek waar patiënten, families en personeel samenkomen, verhalen delen en steun bij elkaar vinden. Koffie verbindt.

Section Image

Onze koffiemachines voor in de zorg

Waar moet een koffievoorziening in de zorg aan voldoen?

  • Betrouwbaarheid: In een 24/7 omgeving zoals de zorg mag een koffiemachine niet falen. Downtime is simpelweg geen optie.
  • Hygiëne: Vooral in zorginstellingen moeten koffiemachines gemakkelijk te reinigen zijn en voldoen aan de hoogste hygiënenormen.
  • Snelheid en efficiëntie: Zowel personeel als bezoekers hebben vaak niet de tijd of het geduld om lang te wachten. Een koffiemachine moet daarom snel en efficiënt werken.
  • Verscheidenheid: Vanwege dieetbeperkingen of persoonlijke voorkeuren moet een koffiemachine diverse drankopties bieden, van gewone koffie tot speciale dieetdranken.
Section Image

Koffiepartner
in de zorg

It’s all in the Click...

Optimale ontzorging door onze complete koffievoorziening. Wij nemen voor jullie alle zorgen uit handen. Van installatie tot onderhoud en van voorraadbeheer tot snelle service. CoffeeClick biedt de kwaliteit die past bij de zorgsector. Onze vers gebrande koffiebonen zorgen ervoor dat ieder kopje een moment van rust en kwaliteit biedt, precies wat nodig is in een drukke zorgomgeving. Voor bedrijven zijn koffiemachines die efficient en professioneel werken onmisbaar. Ze zijn niet alleen betrouwbaar maar ook ontworpen voor hoge volumes en altijd voorzien van een gemakkelijke bediening. Met onze vaste all-in prijs per kopje weet je altijd waar je aan toe bent, zonder verborgen kosten.

Maak een gratis proefafspraak

CoffeeClick Authentic

Wat ons concept voor de zorg zo aantrekkelijk maakt

SAMEN ZORGEN

Als we willen veranderen, dan moeten we in beweging blijven. Duurzaamheid is een dagelijks onderwerp geworden binnen onze organisatie en bij onze klanten. CoffeeClick praat niet alleen over duurzame koffie op kantoor of de vereniging, wij leveren het ook! Benieuwd hoe wij bijdragen aan de toekomst? Bekijk onze pagina over duurzaamheid

PERFECTE SERVICEVERLENING EN TOTALE ONTZORGING

De service- en dienstverlening zijn vaak de belangrijkste graadmeters bij klanttevredenheidsonderzoeken. De kans om het serviceniveau te bewijzen krijg je vaak maar één keer. De professionele serviceverlening is bij CoffeeClick een prioriteit, om de klanten maximaal te ontzorgen en te kunnen laten genieten van de heerlijke koffie. Wij ontzorgen volledig. Van service, onderhoud tot de levering van voorraad. Alle aspecten van een professionele koffievoorziening zijn inclusief een vaste prijs per kopje binnen ons concept. Hierdoor kunnen jullie je volledig focussen op de gezondheidszorg van ons land.

GEBRUIKSVRIENDELIJKE KOFFIEAUTOMATEN

Op zoek naar koffieautomaten voor in de zorg? Onze machines zijn uitermate geschikt voor deze sector. Ons unieke all-in koffieconcept zorgt ervoor dat we continu kunnen uitbreiden zonder dat er een investering nodig is. Naast de schaalbaarheid van het concept, zijn de automaten heel gemakkelijk te bedienen middels moderne displays. Jouw favoriete koffiedrank, of die van je patiënt, staat met een druk op de knop voor je klaar!

Doe de keuzehulp!