Achtergrond afbeelding CoffeeClick

Koffie per kopje drinken én betalen

Alles in één vaste prijs per kopje!

Een vernieuwend koffieconcept in een traditionele markt; Koffie per kopje drinken én betalen! Dat is wat wij aanbieden. De traditionele manier van aanbieden ken je misschien wel. Een koffiemachine kopen of huren. Benodigdheden en toebehoren zoals bonen vervolgens apart afnemen. En de service? Daarvoor moet vaak een contract worden afgesloten bij een derde partij. Wie komt er dan bij je langs wanneer de machine een storing heeft? Vaak is dit geen medewerker van het bedrijf waarbij je je koffiecontract hebt afgesloten. Al deze problemen zijn met het koffieconcept van CoffeeClick verleden tijd.

Koffie per kopje, hoe werkt dat dan?

Wij krijgen vaak de vraag hoe wij een vaste prijs per kopje kunnen hanteren. Zowel koffiedrinkers, leveranciers als conculega’s staan nog steeds versteld. Ons geheim vertellen we natuurlijk niet, maar het concept leggen we maar al te graag uit! Wij waren namelijk de eerste met ons unieke “All in the Click” concept.

CoffeeClick Authentic logo

Wat zit er allemaal in de vaste prijs per kopje?

Een vaste prijs per kopje betekent bij ons ook echt dat jullie niet voor verrassingen komen te staan. Jullie krijgen geen extra factuur voor de koffiebonen, er worden geen kosten in rekening gebracht wanneer de servicemonteur langs moet komen, en voor de smaak controle die ieder jaar plaatsvindt hoeven jullie ook niet te betalen. Onze werkwijze is transparant: Jullie hebben één contract en één factuur; er wordt dus echt per kopje koffie betaald. Wat er allemaal inbegrepen zit in deze prijs:

  • Vaste prijs per kopje
  • Wekelijks vers gebrande koffiebonen
  • Snelle en professionele serviceverlening
  • Geen investering in dure koffiemachines
  • Onderhoudsstatus real-time bijgehouden in de cloud
  • Koffiemachines van hoogwaardige kwaliteit
CoffeeClick Koffie doos productie

It's all in the click; Één factuur, geen financiële rompslomp

Waarom CoffeeClick uniek is ten opzichte van de anderen is dat er bij ons een vaste prijs per kopje wordt betaald. Het betalen van koffiebonen is verleden tijd en geen investeringen in dure apparatuur. Wij staan direct in verbinding met jullie koffiemachine waardoor wij weten hoeveel koffie er is gedronken, hoeveel kilo bonen er worden verbruikt en de instellingen van de machine. Wij lezen af wat er is verbruikt en door de vaste prijs per kopje weten jullie moeten betalen, op één factuur! En als er iets misgaat met het apparaat? Wij staan direct voor jullie klaar maar zorgen ook dat er preventief controle wordt uitgevoerd. De koffie wordt bijgesteld naar wens, kosteloos. Willen jullie graag weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, wij staan voor jullie klaar en vertellen jullie graag alles over ons concept!

Wij versturen maandelijks een factuur. 

Zorg voor orde in de administratie en voor het bestellen van koffie want wij versturen maandelijks maar één factuur en jullie hebben één leverancier waar de koffie kan worden besteld. Wij zijn jullie persoonlijke leverancier van alles wat met koffie te maken heeft. Kom met ons in contact want wij vertellen jullie graag wat wij jullie allemaal kunnen bieden op het gebied van koffie per kopje drinken én betalen!

Orde in de financiele administratie

Onze snelle en professionele service dienst

Onze in-house service afdeling is in de loop der jaren geperfectioneerd. De drie pijlers waar wij ons op richten zijn persoonlijk contact, korte service responstijd en het proactief beheren van de koffiemachines. 

Preventief en reactief onderhoud

De servicedienst is dagelijks in contact met de klant en staan altijd voor je klaar! Bij Coffeeclick gaan wij voor een responstijd van maximaal vier uur! Zijn er geen problemen met de koffiemachine, dan durven wij ook zeker langs te komen voor een preventieve servicebeurt. Doordat wij door middel van een internetverbinding in direct contact staan met jullie koffiemachine weten wij wat er van binnen speelt. Wij meten de hoeveelheid clicks of dat de koffiemachine toe is aan een servicebeurt. Ook heeft onze backoffice alle gegevens paraat wanneer er wordt gebeld.

Servicemonteur van CoffeeClick

Duidelijkheid dankzij online data

Door middel van een internetverbinding weten wij precies wanneer welke machine een servicebeurt nodig heeft, worden de clicks gemeten en hebben wij alles inzichtelijk wanneer u belt. Daarnaast komen onze barista’s elk kwartaal langs om bij jullie te proeven. Wij controleren de smaak en stellen bij naar de wensen van de gebruikers. Het draait natuurlijk allemaal om de smaak van onze koffie!

Binnenkant van de koffiemachines van CoffeeClick

Koffie per kopje: De Betaalmogelijkheden

Koffiemachines vind je in op allerlei verschillende locaties en in verschillende gebouwen. Wanneer meerdere bedrijven in een pand gevestigd zitten vraagt dit om inzicht in verbruik per bedrijf. Wij zorgen voor verschillende betalingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld Apple Pay, Samsung Pay of de mogelijkheden van bedrijfspasjes. Zo wordt betalen voor koffie per kopje werkelijkheid en betaalt iedereen zijn eigen deel. Inzichtelijk, overzichtelijk en eerlijk!

Payter systemen van CoffeeClick

Kies wijs! Kies voor koffie per kopje bij CoffeeClick.

Ben jij op zoek naar dé koffie oplossing voor bij jou op kantoor? Geen machine huren, leasen of kopen. Alles in één vaste prijs per kopje berekend.

Kom met ons in contact!