Achtergrond afbeelding CoffeeClick

Koffie per kopje drinken én betalen

Koffie per kopje drinken én betalen

Een vernieuwend koffieconcept in een traditionele markt; Koffie per kopje drinken én betalen! Dat is wat wat CoffeeClick biedt. De traditionele manier van aanbieden ken je misschien wel. Een koffiemachine kopen of huren. Benodigdheden en toebehoren zoals bonen vervolgens apart afnemen. En de service? De grote vraag is wat er nu wel en wat er niet bij inbegrepen zit. Denk aan voorrijdkosten, waterfilters, kostbare onderdelen en ga zo door…  Al deze problemen zijn met het all-in koffieconcept van CoffeeClick verleden tijd.

Koffie per kopje, hoe werkt dat dan?

Wij krijgen vaak de vraag hoe wij een vaste prijs per kopje kunnen hanteren. Zowel koffiedrinkers, leveranciers als concullega’s staan nog steeds versteld. Ons geheim vertellen we natuurlijk niet, maar het concept leggen we maar al te graag uit! Wij waren namelijk de eerste met ons unieke “All in the Click” concept.

CoffeeClick Authentic logo

Wat zit er allemaal in de vaste prijs per kopje?

Een vaste prijs per kopje betekent bij ons ook echt dat jullie niet voor verrassingen komen te staan. Geen extra factuur voor de koffiebonen. Geen factuur voor serviceverlening en geen kosten voor reinigingsmiddelen. En ons preventieve onderhoud? Ook hier… geen extra kosten! Onze werkwijze is transparant: Jullie hebben één contract en één factuur per kwartaal; er wordt dus echt per kopje koffie betaald. Wat zit er allemaal inbegrepen in deze prijs:

  • Wekelijks vers gebrande koffiebonen
  • Snelle en professionele serviceverlening
  • Geen investering in kostbare koffiemachines
  • Onderhoudsstatus real-time bijgehouden in de cloud
  • Alle waterfilters en reinigingsmiddelen
CoffeeClick Koffie doos productie

It's all in the click; Één factuur, geen financiële rompslomp

Waarom CoffeeClick uniek is ten opzichte van de anderen is simpel. Wij garanderen op voorhand één vaste prijs per kopje. Het betalen van kilo’s koffiebonen is daarmee verleden tijd. Ook de investering kostbare apparatuur nemen wij bij je weg. Door onze clouddiensten hebben we realtime verbinding met jullie koffiemachine waardoor wij exact weten hoeveel koffie er wordt gedronken, hoeveel kilo koffiebonen er wordt verbruikt en krijgen we inzicht in de instellingen van de machine. Wij lezen af wat er per kwartaal wordt verbruikt en door de vaste prijs per kopje weten jullie de kostprijs. Simpel te zien op één factuur. En als er iets misgaat met het apparaat? Onze technici staan direct voor jullie klaar en lossen alles professioneel op. Ook zorgen zij dat er preventief controle wordt uitgevoerd. En de koffie wordt naar wens bijgesteld, geheel kosteloos. Willen jullie graag weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op. 

Wij versturen één factuur per kwartaal

Zorg voor overzicht in de administratie en duidelijkheid in het bestellen van koffie. Je ontvangt maar één factuur per kwartaal en de koffie wordt altijd kosteloos verstuurd. Wij zijn jullie persoonlijke leverancier van alles wat met de koffievoorziening te maken heeft. Neem contact op en wij vertellen je graag wat CoffeeClick kan bieden voor jouw organisatie.  

Orde in de financiele administratie

Onze snelle en professionele service dienst

Onze in-house serviceafdeling is in de loop der jaren geperfectioneerd. De drie pijlers waar wij ons op richten zijn persoonlijk contact, korte service responstijd en het proactief beheren van de koffiemachines. 

Preventief en reactief onderhoud

Onze servicedienst is dagelijks in contact met de klant en staan altijd voor je klaar! Bij CoffeeClick bieden wij gemiddeld een responstijd van maximaal vier uur! Ook als er geen storingen zijn, komt onze technici regelmatig langs voor preventieve service.  Doordat wij door middel van een internetverbinding realtime in contact staan met jullie koffiemachine weten wij precies wat er van binnen speelt. Wij meten het aantal Clicks en zien of er service nodig is op bepaalde onderdelen. De gegevens worden door ons verzameld en zijn altijd inzichtelijk voor de klant.

Servicemonteur van CoffeeClick

Duidelijkheid dankzij online data

Door middel van onze IOT koppeling weten wij precies wanneer de koffiemachine een servicebeurt nodig heeft, worden de Clicks gemeten en hebben wij alles inzichtelijk wanneer u belt. Daarnaast komt onze technici elk kwartaal langs om bij jullie de koffie te proeven en de smaak indien nodig af te stellen naar jullie wensen. De smaak van onze koffie moet immers altijd goed zijn!

Binnenkant van de koffiemachines van CoffeeClick

Koffie per kopje: De betaalmogelijkheden

Koffiemachines vind je op allerlei locaties en in verschillende gebouwen. Wanneer meerdere bedrijven in een pand gevestigd zitten vraagt dit regelmatig om inzicht in het koffieverbruik per bedrijf. Wij zorgen voor verschillende betaalmogelijkheden zoals Apple Pay, pinpas en zelfs bedrijfspasjes. Zo wordt betalen voor koffie per kopje werkelijkheid en betaalt iedereen zijn eigen deel. Inzichtelijk, overzichtelijk en (h)eerlijk!

Payter systemen van CoffeeClick

Kies wijs! Kies voor koffie per kopje bij CoffeeClick.

Ben jij op zoek naar het ideale koffieconcept voor bij jou op kantoor? Zonder investering kostbare apparatuur. Alles is inbegrepen in één vaste prijs per kopje. 

Kom met ons in contact!