Archives

Franke A400

27 februari 2020 CoffeeClick

Met de A400 van Franke is een unieke koffie-ervaring nu voor iedereen toegankelijk! Door zijn professionele technologie en eenvoudige bediening is het voor ieder bedrijf of vereniging mogelijk om te genieten van heerlijke koffie. Door het fantastische melksysteem is het maken van een heerlijke cappuccino voor iedereen een simpele taak! 

Franke A600

27 februari 2020 CoffeeClick

De A600 is het paradepaardje van jouw bedrijf.  De A600 is standaard voorzien van een prachtig intuïtief touchscreen-display en  een drankuitgifte-uitloop die zich automatisch naar de juiste servieshoogte versteld. Alle dranken worden volautomatisch voor je bereid waarbij je met één druk op de knop zorgeloos kunt genieten van overheerlijke (dubbele) espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato en chocolademelk. Met het gepatenteerde FoamMaster™ melksysteem produceert de machine keer op keer een heerlijke melkschuimlaag voor alle dranken! FoamMaster™  is gebruiksvriendelijk en garandeert maximale hygiëne van de apparatuur.

Franke A800

27 februari 2020 CoffeeClick

De Franke A800 is binnen onze Professional-productlijn de eerste krachtige espressomachine voor gebruik in centrale ruimtes. Deze productlijn biedt uitkomst wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare professionele espressomachine die je voorziet van kwaliteit, gemak, uitstraling en hygiëne. Het gepatenteerde FoamMaster® melksysteem produceert heerlijk melkschuim voor de cappuccino of latte. FoamMaster®  is gebruiksvriendelijk en garandeert maximale hygiëne van de apparatuur.

Franke A1000

27 februari 2020 CoffeeClick

Deze grootse espressomachine is ontworpen om iedereen zijn eigen kleine moment van luxe te geven. Wat je favoriete koffie ook is, de A1000 kan jouw wens waarmaken. De A1000 is het ticket voor een koffie die persoonlijker is dan ooit tevoren. Welkom bij het volgende niveau van verwennerij. Het gepatenteerde FoamMaster® melksysteem produceert melkschuim dat iedereen voortaan voorziet van heerlijke melkschuim voor de cappuccino of latte. FoamMaster®  is gebruiksvriendelijk en garandeert maximale hygiëne van de apparatuur.

A300 FoamMaster

Franke A300

16 februari 2020 Nick Murauer

De A300 is het kleinste model uit de A series.  Deze compacte machine is daarom ideaal voor kleine kantoren waar men wil genieten van de best mogelijke koffiesoorten. Met zijn intuïtieve, gebruiksvriendelijke scherm, gepatenteerd automatisch EasyClean-systeem is de machine toegankelijk voor iedereen.  En laat je niet misleiden door het formaat, de A300 is voorzien van het unieke FoamMaster™ melksysteem voor het beste melkschuim!