Archives

Franke A400

27 februari 2020 CoffeeClick

Met de A400 van Franke is een unieke koffie-ervaring nu voor iedereen toegankelijk! Door zijn professionele technologie en eenvoudige bediening is het voor ieder bedrijf of vereniging mogelijk om te genieten van heerlijke koffie.

Franke A600

27 februari 2020 CoffeeClick

De A600 is standaard voorzien van een prachtig intuïtief touchscreen-display en  een drankuitgifte-uitloop die zich automatisch naar de juiste servieshoogte versteld. Alle dranken worden volautomatisch voor u bereid waarbij u met één druk op de knop zorgeloos kunt genieten van overheerlijke (dubbele) espresso, koffie, cappuccino, Latte Macchiato en chocolademelk. Het gepatenteerde FoamMaster® melksysteem produceert een heerlijke melkschuimlaag voor uw dranken.

Franke A800

27 februari 2020 CoffeeClick

De Franke A800 is binnen onze Professional-productlijn de eerste krachtige espressomachine voor gebruik in centrale ruimtes. Deze productlijn biedt uitkomst wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare professionele espressomachine die u voorziet van kwaliteit, gemak, uitstraling en hygiëne. Het gepatenteerde FoamMaster® melksysteem produceert melkschuim dat u voortaan voorziet van heerlijke melkschuim voor de cappuccino of latte. FoamMaster®  is gebruiksvriendelijk en garandeert maximale hygiëne van de apparatuur.

Franke A1000

27 februari 2020 CoffeeClick

Het is ontworpen om iedereen zijn eigen kleine moment van luxe te geven. Wat uw favoriete koffie ook is, de A1000 kan uw wens waarmaken. De A1000 is uw ticket voor een koffie die persoonlijker is dan ooit tevoren. Welkom bij het volgende niveau van verwennerij. Het gepatenteerde FoamMaster® melksysteem produceert melkschuim dat u voortaan voorziet van heerlijke melkschuim voor de cappuccino of latte. FoamMaster®  is gebruiksvriendelijk en garandeert maximale hygiëne van de apparatuur.