5 feiten over onze Wanda

Blog 24 juni 2021 Nick Murauer

Wist je dat… 

Wanda al ruim 4 jaar werkzaam is in de koffiewereld…
Maar de eigenaren van CoffeeClick kennen haar al langer. Namelijk uit de tijd dat ze samen werkten bij CB Groep! Daar is zij in 2011 begonnen als administratief medewerkster, waarna ze in 2013 de overstap heeft gemaakt naar de CB Serviceafdeling. 

Wanda onze “Rots in de Branding” is…
Wat doet ze dan allemaal? Wanda is het eerste aanspreekpunt voor klanten die via de telefoon en/of e-mail een verzoek tot serviceverlening doen of een bestelling willen plaatsen. Zij beantwoordt telkens weer alle vragen met een glimlach en zal pas ophangen als alle onduidelijkheden zijn weggewerkt. En is er een storing? Dan zorgt zij ervoor dat er zo snel mogelijk een monteur onderweg is, want te lang zonder koffie… dat kan natuurlijk niet!

Wanda energie krijgt van…
Hectiek op het werk in combinatie met een gezellige sfeer op de werkvloer! Wanneer het haar weer eens is gelukt om een klant snel te helpen en zij hiervoor een complimentje als dank ontvangt. Dat is toch genieten! Wat verder bijdraagt aan de goede sfeer en haar werkmotivatie zijn haar directe collega’s. “Binnen CoffeeClick hebben we een zeer hecht team. Altijd zijn we in voor een lolletje, maar we kunnen ook heel serieus en geconcentreerd zijn. Als team zetten we de klant altijd voorop. Wij proberen iedere klant, zonder uitzondering, tevreden te houden!”

Wanda het lastig vindt als…
Ze klanten niet zo snel kan helpen als ze wel zou willen. Bijvoorbeeld bij het plannen van de servicebezoeken. Of het nu om storingen of om installaties gaat, het is en blijft altijd een moeilijke puzzel. Ze streeft er altijd naar om de puzzel zo snel mogelijk op te lossen. Samen met haar collegae, als een topsport-team.

Wanda het ontspannend vindt als…
Zij in haar vrije tijd met haar gezin en vrienden leuke dingen kan gaan doen. Lekker wandelen met de hond of boodschappen doen met “de kids”. Over de balans tussen werk en privé vertelt zij: “De balans is heel goed. Zelf heb ik thuis 2 heerlijke pubers rondlopen die ik samen met mijn man in toom houd. Oók weer een stukje teamwork, daarvoor ben ik nu eenmaal gemaakt “) Onze werkgevers denken hier ook proactief in mee en dat wordt door ons thuis méga gewaardeerd!