Archives

Adobe Systems

4 maart 2020 CoffeeClick

Adobe Systems, één van de grootste softwarebedrijven ter wereld met dagelijks miljoenen gebruikers. Sinds kort genieten de medewerkers van het hoofdkantoor in Amsterdam van heerlijke koffie op het werk, dankzij de Franke A400 koffiemachine, een upgrade waar iedereen op kantoor blij mee is!

“De samenwerking tussen Adobe en CoffeeClick is ontstaan door de kwaliteit van onze koffiebonen in combinatie met de snelle & betrouwbare service.”

Friends4Life

6 februari 2020 CoffeeClick

Sinds een maand zijn wij nu overgestapt op de nieuwe koffiemachine van Coffeeclick. Veel leden binnen onze fitnessclub drinken een kopje koffie bij hun bezoek. Niet alleen vanwege de positieve effecten die cafeïne heeft op het sporten, ook omdat de leuke sfeer binnen onze fitnessclub er voor zorgt dat mensen na het sporten nog even blijven hangen om een praatje te maken met trainers en andere leden. De koffiemachine speelt dus een centrale rol binnen onze organisatie. Dankzij Coffeeclick kunnen we onze leden meer kwaliteit bieden dan voorheen. Naast de verbeterde bonenmelange vonden wij het ook erg belangrijk om over te stappen op het gebruik van verse melk. Deze keuze voor kwaliteit past binnen onze ondernemersvisie en heeft tot positieve reactie geleid van onze leden.

Charlie works

6 februari 2020 CoffeeClick

Dat ik bij CoffeeClick terecht ben gekomen is puur toeval, maar wat ben ik er blij mee. Marcel Kiveron maakte mij erg enthousiast en kort daarna is er de machine geplaatst. Er werd direct over gesproken in positieve zin, de kwaliteit is goed. Ik wilde een betere machine dan wij hadden, moderner, meer gemak, minder zorg, meer tevredenheid, dus gewoonweg professioneler, net als wat wij als bedrijf willen uitstralen. Wanneer je van je medewerkers verwacht dat men kwaliteit levert, dan is een goede kop koffie, cappuccino of iets anders, van groot belang, de randverschijnselen moeten top zijn, dan presteert men ook beter, en men verdient het gewoon. Het voelt goed om dit af te nemen bij CoffeeClick, zij bieden kwaliteit en service en vooral ontzorging. Om deze drie belangrijke redenen zou ik CoffeeClick zeker aanraden.

Studentenbureau & Rockstars IT

6 februari 2020 CoffeeClick

In eerste instantie hebben wij voor CoffeeClick gekozen vanwege de mooie uitstraling van de Franke machine. Vooraf waren onze wensen betreft een nieuwe voorziening: een mooi apparaat met heerlijke verse bonen en gebruiksgemak. Sinds dat de Franke machine er staat zijn er veel meer mensen koffie gaan drinken vanwege de smaakverbetering. Wat ik heel prettig vind aan CoffeeClick is de persoonlijke service en dat de klant koning is. Nicole Vlijt heeft het juiste advies gegeven en meegedacht met onze vorige situatie. Als ik CoffeeClick in 3 woorden mag beschrijven: betrouwbaar, servicegericht & persoonlijk.

SET ICT Services

6 februari 2020 CoffeeClick

Wij kiezen voor CoffeeClick vanwege de enorme verbeteringen in onderhoud. De tijdbesparing is groot en het hygiëne verschil met de vorige situatie is enorm, maar ook de bizar snelle service heeft ons voor CoffeeClick doen kiezen. De kwaliteit van de koffiemachine is ook fantastisch, het melkschuim is van een ander niveau en zeker horeca waardig, kortom “Fantastisch!”

Altares – Dun & Bradstreet

6 februari 2020 CoffeeClick

Altares Dun & Bradstreet, wereldwijd marktleider in het leveren van zakelijke informatie en inzicht in het bedrijfsleven, maakte de afgelopen jaren gebruik van een koffievoorziening op basis van bonen, topping en cacao. “Richting het einde van de lopende overeenkomst werden de eerste contacten met CoffeeClick gelegd, waarna een mooie samenwerking tot stand kwam. We kozen ervoor om onze veeleisende medewerkers en bezoekers te bedienen uit de meest luxe Franke espresso apparatuur, inclusief twee bonensoorten, verse melk, cacao en de revolutionaire FoamMaster™ techniek voor uniek compact melkschuim.”

PCI Nederland

6 februari 2020 CoffeeClick

PCI is de grootste digitale werkplekspecialist van Nederland, waar wij al jarenlang leverancier zijn van koffiemachines van uitstekende kwaliteit en heerlijke verse koffie, aldus Marcel Kiveron van CoffeeClick.

Voor ons was de keuze voor CoffeeClick snel gemaakt, laat Lique Schuurman van PCI Nederland weten. “Het leuke aan CoffeeClick is dat zij volgens het zelfde concept als ons werken: betalen van een vaste prijs per Click. Daarnaast genieten onze medewerkers van een lekkere kop koffie

Public Support

6 februari 2020 CoffeeClick

Ons bedrijf groeit hard. Heel hard. Onze Nespresso-apparaatjes konden de vraag niet meer aan en de kosten rezen de pan uit! Daar moest verandering in komen. Dat ik bij CoffeeClick terecht ben gekomen is geen toeval. Ik ken Marcel Kiveron al jaren (uit de tijd van de printers) en wist dat hij “in de koffiemachines was gegaan”. Een telefoontje was genoeg en voor ik het wist zaten we weer als vanouds rond de tafel en kort daarop werden er 2 prachtige koffiemachines bij ons op kantoor geplaatst. Alle collega’s zijn enthousiast; goede kwaliteit, moderner, meer gemak, minder zorg en professioneler, net als wat wij als bedrijf willen uitstralen. En nog lekkerder en goedkoper op de koop toe! Als de koffie, cappuccino en de chocomel goed is, wordt er immers beter gepresteerd! Wij zijn ontzettend blij met CoffeeClick, zij bieden naast kwaliteit en service, ook vooral ontzorging! Afspraak is afspraak en de service is altijd met een glimlach! Drie belangrijke redenen waarom ik CoffeeClick zeker aanraad bij anderen.