Archives

Van Delden Limousine Service BV

13 mei 2020 Patrick Schokker

“Wij leveren luxe vervoer, dat is meer dan alleen een mooie auto. Echte kwaliteit schuilt in de details.  Ons streven is om de klant optimale service te leveren. Vandaar dat wij in 2019 voor CoffeeClick hebben gekozen. CoffeeClick heeft meer dan een mooie koffiemachine waar heerlijke koffie uitkomt. Met hun all-in concept leveren zij de optimale service, waar wij ons vertrouwd bij voelen.” Aldus Robert van Delden.

Kolkman Zijdewind

13 mei 2020 Patrick Schokker

Passie voor fietsen! Al ruim 25 jaar is Kolkman Zijdewind het adres voor al uw (sportief) fietsplezier. Naast de vestiging in Zijdewind is er een MTB Off The Road vestiging in Schoorl. Gelegen aan de rand van het Schoorlse bos is het Off Road Centre, de ideale plek voor de start van een mooi MTB avontuur. Je kunt bij ons onder andere terecht voor MTB verhuur en MTB testen (Specialized en Cube).

Coffeeclick heeft op beide vestigingen de CC F12 met verse melk geïnstalleerd. Dus “installeer” jezelf na de fietsinspanning op het terras en geniet van een heerlijke kop koffie, espresso of cappuccino met appeltaart. 

Jansen huybregts

Jansen Huybregts

24 april 2020 Patrick Schokker

Jansen Huybregts is actief in onderhoud en renovatie van vastgoed met vestigingen door heel Nederland en 350 betrokken medewerkers. Optimale tevredenheid van opdrachtgevers én  huurders staat hoog in het vaandel. Jansen Huybregts beschouwt onderhoud en renovatie als een expertise. De vestiging in Lijnden biedt haar medewerkers heerlijke verse koffie, cappuccino en cacao via een Franke A400. De keuze voor een Franke A400 werd ingegeven doordat deze koffiemachine de mogelijkheid biedt voor zowel een ruim assortiment aan koffie’s met eventueel verse melk en chocolademelk. Daarnaast is de Franke A400 eenvoudig in onderhoud en gemakkelijk in bediening via een overzichtelijk touchscreen.

Pancratius

R.K.S.V. Pancratius

16 april 2020 Patrick Schokker

R.K.S.V. Pancratius, één van de gezelligste verenigingen van Nederland, is al jaar en dag verbonden aan CoffeeClick. Naast dat in de kantine koffie van CoffeeClick wordt geschonken, is er een speciale band tussen de partijen. Pancratius heeft de ouderwetse perculator koffie  vervangen voor koffiemachines met verse bonen van CoffeeClick. “Onze koffieomzet is verdrievoudigd na de vervanging van de machines. Dit is echt te danken aan het CoffeeClick concept, waarbij we nu één vaste prijs per kopje betalen. Het is een simpele rekensom waarbij je het verschil tussen de inkoop- en verkoopprijs uitrekent”, aldus Ron Schönhage, lid van de kantinecommissie. Waar CoffeeClick voorheen hoofd- en shirtsponsor was van de vereniging, sponsoren zij nu ook één van de gezelligste evenementen van het Haarlemmermeer: Het Pancratius feestweekend. Hier wordt het bestaan van de vereniging gevierd. Dit geeft de betekenis van de vereniging weer voor de mensen, het is niet alleen een voetbalclub. Het is een familie, waar CoffeeClick trots lid van is.

Avalex

15 april 2020 Patrick Schokker

Avalex is op 2 april 2001 opgericht door de gemeenten Leidschendam, Rijswijk en Voorburg. Zij zijn een betrouwbare partner van haar gemeenten in de uitvoering van afvalinzameling en duurzame inzet van grondstoffen. Op een milieubewuste en maatschappelijke manier. Zo hebben zij als doel een afvalloze regio, door de verwaarding van afval naar grondstoffen.

In februari 2019 startte Avalex haar zoektocht naar een nieuwe koffieleverancier. Zo zijn via aanbestedingsprocedure zijn een aantal partijen gevraagd in te schrijven, waaronder CoffeeClick. Onze inschrijving werd als beste beoordeeld op duurzaamheid, afvalvermindering en kwaliteit. De combinatie van gecertificeerde koffie (UTZ), onze unieke rietsuikerstam-koffiebeker,  energiezuinige en herbruikbare koffiemachines en Fairtrade thee gaf de doorslag. Naast uiteraard het aanbieden via een vast inkooptarief per consumptie en het hoge service-level van CoffeeClick.

Tijdens een tweedaagse smaaktest zijn alle medewerkers in de gelegenheid gesteld om hun mening te geven over de verschillende afstellingen en smaken. Op basis hiervan is de machine door onze Barista afgesteld.  De reacties waren overweldigend!

Adobe Systems

4 maart 2020 CoffeeClick

Adobe Systems, één van de grootste softwarebedrijven ter wereld met dagelijks miljoenen gebruikers. Sinds kort genieten de medewerkers van het hoofdkantoor in Amsterdam van heerlijke koffie op het werk, dankzij de Franke A400 koffiemachine, een upgrade waar iedereen op kantoor blij mee is!

“De samenwerking tussen Adobe en CoffeeClick is ontstaan door de kwaliteit van onze koffiebonen in combinatie met de snelle & betrouwbare service.”

Friends4life

Friends4Life

6 februari 2020 CoffeeClick

Wij zijn nu al enige tijd klant van Coffeeclick. Veel leden binnen onze fitnessclub drinken een kopje koffie bij hun bezoek. Niet alleen vanwege de positieve effecten die cafeïne heeft op het sporten, ook omdat de leuke sfeer binnen onze fitnessclub er voor zorgt dat mensen na het sporten nog even blijven hangen om een praatje te maken met trainers en andere leden. De koffiemachine speelt dus een centrale rol binnen onze organisatie. Dankzij Coffeeclick kunnen we onze leden meer kwaliteit bieden dan voorheen. Naast de verbeterde bonenmelange vonden wij het ook erg belangrijk om over te stappen op het gebruik van verse melk. Deze keuze voor kwaliteit past binnen onze ondernemersvisie en heeft tot positieve reactie geleid van onze leden.

Charlie works

6 februari 2020 CoffeeClick

Dat ik bij CoffeeClick terecht ben gekomen is puur toeval, maar wat ben ik er blij mee. Marcel Kiveron maakte mij erg enthousiast en kort daarna is er de machine geplaatst. Er werd direct over gesproken in positieve zin, de kwaliteit is goed. Ik wilde een betere machine dan wij hadden, moderner, meer gemak, minder zorg, meer tevredenheid, dus gewoonweg professioneler, net als wat wij als bedrijf willen uitstralen. Wanneer je van je medewerkers verwacht dat men kwaliteit levert, dan is een goede kop koffie, cappuccino of iets anders, van groot belang, de randverschijnselen moeten top zijn, dan presteert men ook beter, en men verdient het gewoon. Het voelt goed om dit af te nemen bij CoffeeClick, zij bieden kwaliteit en service en vooral ontzorging. Om deze drie belangrijke redenen zou ik CoffeeClick zeker aanraden.